Bespaar klussen.

Besparen op uw energie rekening? handig-man
U kunt Handig man bellen voor vloer en wand isolatie of om een nieuwe A label CV ketel te laten installeren. U kunt ook zelf aan de slag gaan met een paar simpele aanpassingen.Volg onderstaande tips!

Tip 1. Breng tocht strips aan!

Tocht of het ontsnappen van warmte via naden en kieren is goed te voorkomen met het aanbrengen van een goede tocht strip. Meet de breedte van de naden en kieren op en kijk in de bouwmarkt naar een goede trip. Bespaar € 20,- tot € 35,- per jaar!

Tip 2. Isoleer CV leidingen.

Leidingen verliezen warmte als ze niet geïsoleerd zijn! Meet de lengte en diameter van de buis op en kijk in de bouwmarkt naar een passende isolatie koker. Per meter bespaart u snel €1,60 per jaar!

Tip 3. Isolatiefolie achter de CV.

Oude huizen zijn vaak nauwelijks geïsoleerd.  Het aanbrengen van isolatiefolie achter de CV radiator tegen de buiten muur aan, zorgt dat de warmte binnen blijft. U kunt al snel € 20,- tot € 30,- besparen per jaar.

Tips 4. Vervang oude douchekop.

Een spaardouche gebruikt max. 7 liter ipv 12 liter per minuut! En dat voelt u nauwelijks! Kijk op de verpakking hoeveel water de kop doorlaat 4,3 tot 6,9 per minuut. De kosten kunnen worden gehalveerd! Dat is een super tip!

Tip 5. de slimme thermostaat!

Een slimme thermostaat kan veel meer dan alleen warmte regelen. Je kunt tijden van opstarten en uitschakelen voorprogrammeren en per ruimte instellen. Deze aanpassing bespaart tussen de €150,- en € 700,- afhankelijk van het gebruik.

Tips van Handig man besparen u dus enorm. Wilt u het laten doen door Handig man, dat kan! Bel Bel 06 306 908 10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.