NEN-2484-draagbaar-klimmateriaal

Deze norm geeft termen en definities enhandig-man de eisen voor de vervaardiging en de beproeving en aanwijzingen voor het gebruik van draagbaar klimmateriaal.
De norm is bedoeld om te worden toegepast bij draagbaar klimmaterieel dat bedoeld is om staand te worden gebruikt. Bron: www.nen.nl.

Nen 2484 – keuring ladders en trappen

Laat uw personeel veilig en verantwoord werken; Laat ladders en trappen regelmatig keuren.

Uw ladders en trappen worden op deskundige wijze gekeurd en gecertificeerd volgens NEN nomen NEN 24849 (ladders en trappen) door Handig-man

Noodzakelijke reparaties en eventueel vervanging regel ik direct voor u. Ook bent u verzekerd van deskundig advies over onderhoud en risico inventarisaties.

Keuringscertificaat.

Na het keuren en certificeren van ladders en trappen krijgen deze de vereiste keuringsstickers. Met de officiële certificaten voldoet u aan alle veiligheidseisen. Bij een ARBO controle kunt u dit direct en duidelijk aantonen.

Tarieven NEN 2484 keuring.

Keuringstarieven op basis van uurtarief €47,50 excl. BTW
Tarief voorrijkosten per dag bij keuring op locatie. € 35.00
Inclusief keuringsstickers en certificaten.
Exclusief materialen voor reparatie deze breng ik  apart in rekening.

Keuringstijd.

Dit hangt natuurlijk af van het aantal te keuren ladders en trappen en de staat waarin ze verkeren maar reken maar op ongeveer 15 minuten per ladder

Hoe vaak keuren.

De tijd tussen twee controles van uw ladders en trappen wordt op basis van een risicoanalyse bepaald. Deze risicoanalyse wordt ook door Handig-man uitgevoerd. In de meeste gevallen geldt keuring voor één jaar. Handig-man is bevoegd om deze interval te bepalen en aan te geven wanneer de volgende keuring noodzakelijk is..

 Loop geen onnodig risico en laat al uw materieel regelmatig keuren en certificeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.