NEN-360-361-365-valbeveiliging

NEN 360, 361, 365 – keuring valbeveiligingenhandig-man

NEN 360 Valbeschermers met lijnspanners

NEN 361 Valharnassen

NEN 365 Systemen voor valbeveiliging

Voorkom problemen! Keuren van persoonlijke valbeveiligingen is van levensbelang, neem dit serieus.

Keuring harnasgordel

Harnasgordels moeten jaarlijks gekeurd worden. De NEN 361 keuring is er niet voor niets; een ongeluk komt vaak uit een klein hoekje,de gevolgen kunnen zeer ernstig zijn, voor alle betrokken partijen. Val beveiligen worden op maat gemaakt . Ook is het vereist dat ze gekeurd zijn en u  moet daarvan een bewijs van keuring kunnen tonen.

Veilig werken op hoogte

Dankzij de gecertificeerde keurmeester, Handig-man die uw valbeveiligingsmiddelen keurt bent u er zeker van dat uw personeel met  aantoonbaar veilige arbeidsmiddelen werkt. Een veilig idee voor uw werknemers, u voorkomt problemen tijdens een  ARBO inspectie, maar ook naar uw verzekeringsmaatschappij staat u sterker.

Handig-man is  gecertificeerd keurmeester en staat garant voor de  keuring en het inspecteren van uw valbeveiligingsmiddelen.

Tarieven Keuringen Valbeveiligingen

€ 11,50 voor een harnas

€ 5,00 voor een vallijn

€ 7,50 voor een vallijn met lijnspanner

Bijkomende kosten van eventuele vervangingsmaterialen worden in rekening gebracht. Valbeveiligingen worden NIET gerepareerd.
Voorrijkosten op locatie € 35,00
U ontvangt een officieel keuringsbewijs/certificaat en stickers.

Hoe vaak moet u valbeveiliging laten keuren.

Volgens de wet moeten al uw valbeveiligingsmiddelen regelmatig gekeurd worden op veiligheid door een bevoegde keurmeester. In de meeste gevallen geldt keuring voor één jaar. De tijd tussen twee controles van uw valbeveiliging wordt op basis van een risicoanalyse bepaald. Deze risicoanalyse wordt ook door Handig-man uitgevoerd. In de meeste gevallen geldt keuring voor één jaar. Handig-man is bevoegd om deze interval te bepalen en aan te geven wanneer de volgende keuring noodzakelijk is..

Bij intensief gebruik kan keurmeester Handig-man besluiten dat de inspectie vaker uitgevoerd moet worden.

Keuringscertificaat NEN 360, NEN 361, NEN 365 – Arbo

Vanzelfsprekend ontvangt u na de keuring een officieel keuringscertificaat en stickers. Bij eventuele controle door de Arbo dienst voldoet u daarmee aan alle vereisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.